קלקסאן אחרי קיסרי ותופעות...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

08/04/2016 | 02:05 | מאת: אסמא

שלום, הייה לי דימום בחודשיים האחרונים בהריון השני אחרי בירור ראו שיש שלית פתח ולכן העדיפו ניתוח קיסרי. בבית החולים ראו שיש דימום אבל לפני שיבצעו את כל הבדיקות אלא רק מה שנראה להם שצריך - שללו חוסר פקטורים או נוגדנים. עסו את הניתוח והצטרכו לעוד אחד לנקות את הדם וגם לניקוז דם אחרי זה - הייה פלגם ותרופות וכאבים למשך שבועיים - בסוף שוחררתי עם זריקות קלקסאן בגלל הדם שהצטבר בבטן (המטומה). המשכתי בתרופות בבית למשך חודש כמעט לפי ההנחיות של הרופאים. אחרי שקמתי המצב החמיר עוד ועוד - התחילו המטומות בגוף - אחרי בדיקות ארוכות התברר שיש בעיה בנוגדנים לפקטורי קרישה 8. פניתי לאותו בית חולים - הבנתי מההתנהלות של הרופאים במחלקות שהייה משהו לא בסדר ! לפי הבדיקות בגלל הכאבים - ורק אחרי 5 חודשים אחרי הניתוח . התברר שיש חוסר בפקטור 8 שעושה דימום. בבית חולים לא בדקו את זה בפעם הראשונה ולא התייחסו לזה ולפי המלצות טלפוניות בין הרופאים המליצו על קליקסאן שהו גם עושה דימום. לא ברור לי אבל כנראה שזה החמיר את המצב- האם כדאי ללכת על רשלנות רפואית או צריך להוכיח את זה ? או מה לעשות ?

אסמא שלום רב., יש לאסוף את כלל התיעוד הרפואי ולבחון באמצעות רופא מומחה האם הייתה התרשלות שגרמה לנזק.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית