נזק פיזי ונפשי עקב לידה מכשירנית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

21/09/2016 | 12:21 | מאת: חסוי

שלום רב יש לי שאלה בנוגע לנזק פיזי ונפשי עקב לידה מכשירנית. בפן הפיזי - כ-4 שנים של סבל מכאבים חזקים ברקטום וחוסר שליטה בסוגרים עקב קרע חמור מהנרתיק ועד לרקטום שנגרם עקב לידה מכשירנית לאחר התארכות הלידה (כיממה) ומה שהתברר לנו לאחר מכן ירידה בדופק של העובר וסירוב כל העת לניתוח קיסרי מצד הצוות. בפן הנפשי - ממצב של תזזיתיות ושמחת חיים למצב נפשי של שינויים תכופים במצב הרוח, עצבנות, דיכאונות ועייפות. האם יש קייס לרשלנות רפואית? הסיפור כמובן מובא כאן בתמציתיות והוא הרבה יותר רחב ומורכב.

21/09/2016 | 12:45 | מאת: חסוי

אפשר להוסיף שמקריאת חומר ברשת מתקבל אצלי הרושם שהקרע הוא לא דרגה 3 כפי שנאמר לנו אלא דרגה 4 ושהוא לא תוקן כראוי גם לאחר ניתוח של 3 שעות אבל אני כמובן לא מומחה

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית