נולד לי ילד אוטיסט בשל חוסר תשומת לב של הרופאה שלי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

01/06/2016 | 23:55 | מאת: סיגל

נולד לי ילד אוטיסט כתוצאה שרופאת נשים לא התיחסה אליי בזמן ההריון היו לי דימומים בימקום לתת טיפול שלך אותי לפסיכולוג כי חשבה שמישהו מכה אותי בבית בחודש 5 היתעלפתי בעבודה והייתה לי סמפיוליזס ביקשתי מהרופאה שמירת הריון אבל היא סירבה לתת שלחה אותי לרופא תעסוקתי בשבוע 34 הייתי עם צירים המשכתי לעבוד פניתי לרופאה ביקשתי עוד פעם שמירת הריון כי לא הייתי מרגישה טוב אך גם כאן היא סירבה ואמרה זה שום דבר זאת פעילות רחמית כשעשיתי בהתחלה בדיקה גנטית אמרו לי 1 ל 1400 בסופו של דבר נולד לי ילד אוטיסט בגלל שאני בתור אימא הרגשתי ול ההריון לא טוב העם זה משפיע על העובר בזמן ההריון? השב שתף

סיגל שלום רב., יש לבחון בעזרת רופא מומחה הקשר הסיבתי בין ההתרשלות הנטענת לבין כל נזק שנגרם.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית