הרטבת לילה- האם להעיר?

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

22/01/2015 | 12:44 | מאת: אפרת

שלום בתי בת ארבע, הייתה חודשיים בקיץ גמולה מפיפי בלילה, אך ברגע שהתחלנו גן (גן חדש) חזרה להרטיב. חשבנו שזה חלק מההסתגלות, אבל זה עדיין נמשך. שללנו דלקת בשתן, וביום אין בעיה כלל. בינתיים מרטיבה פעם-פעמיים בלילה. יש לי שתי שאלות: ראשית, האם כדאי להעיר באופן יזום? בעלי ניסה זאת וזה עבד יופי, אבל היה נראה שהיא מאד עייפה בבקרים, וברגע שהפסקנו המצב חזר לקדמותו. שנית, האם יש טיפול התנהגותי נוסף לזמזם (ואם לא, האם כדי לרכוש את הזמזם חייבים ללכת לטיפול אצל רופא)? תודה

ממליץ להמתין ולא להתחיל בשלב זה עם זמזם. נתחיל בטיפול זה לקראת גיל 5 שנים.

מנהל פורום הרטבת לילה