הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

20/12/2014 | 22:55 | מאת: אמא

יש לי 3 בנות בגילאים 6 8 10. שלושתן מרטיבות בלילה מאז שנולדו. במהלך היום אין בעיות הקשורות במתן שתן. ניסנו טיפול בפעמונית עם הבת הגדולה ולאחר מספר שבועות התיאאשנו. אצלנו ההורים לא הייתה בעיה של הרטבת לילה בכלל. איך להתקדם??? הייתי שמחה להמנע מבדיקות מיותרות ביוכימיה שנלקחה לפני מספר חודשים הראתה מדדי כליה וסוכר תקינים. תודה

שלום הרטבת לילה יש סיפור משפחתי באחוז גדול של הפונים. הרטבת לילה 15% ללא סיפור משפחתי ממליץ לבצע בירור- על מנת לתת טיפול מתאים בירור ביתי לא פולשני. בגלאי 10 רצוי להתחיל בטיפול. בכבוד רב פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה