בת 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/08/2014 | 16:19 | מאת: ExtraSi

בת 5, מרטיבה בלילה, מעוניינים לבדוק האם ניתן לטפל בנושא. 1. להבנתינו ע"מ לדעת האם הבעיה היא עודף הפרשה של שתן מהכליות (ואז הטיפול הוא תרופתי - מינרין או נווטרופאן), או בעיה אחרת (ואז כנראה פעמון הרטבה), יש צורך בבדיקת אולטרה סאונד, האם נכון? (חבל לנסות לטפל בפעמון, אם יש צורך בטיפול תרופתי) 2. לצורך אבחון ראשוני, דרך קופ"ח כללית ניתן להגיע רק למכון שניידר ואיזור המרכז רק לקושניר? (עלות לאחר החזר מושלם 490 ש"ח) 3. האם בד"כ הצורך הוא רק בפגישת אבחון אחת (ואז מחליטים האם פעמון או תרופה), או שמדובר בסדרה מתמשכת של פגישות? 4. האם ניתן לרכוש פשוט את הפעמונית באופן עצמאי (אולי בבית מרקחת)? במידה וכן, היכן באיזור המרכז? 5. האם נכון שלא מומלץ להשתמש בפעמונית מהדור הישן המתחברת לדופן המיטה, אלא הדגם החדש שמדובר לבגד (חולצה) ע"י חוט?

ניתן לפנות למרפאת הרטבות של בית חולים מאיר. ניתן לקבל טיפול גם במרפאות פרטיות - גם דרך המושלם. ההקדמה שלכם לא מדוייקת. בכבוד רב פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה