הרטבה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

21/04/2014 | 10:07 | מאת: קארינה

ביתי בת השנתיים וחצי גמולה מחיתולים ביום כבר כחצי שנה בהצלחה ( לעיתים רחוקות יש פספוס) אולם בלילה הסיפור הוא שונה, כחודש אחרי שנגמלה ביום הורדנו את החיתול בלילה אך במשך חודש וחצי כל לילה היו לה בריחות שתן. הוחלט על החזרת החיתול עד מועד חדש או עד שהחיתול יהיה יבש. לפני כחודש וחצי היא הודיעה בחגיגיות ובתקיפות שאיננה מעוניינת בחיתול בלילה. מלבד לילה פה ולילה שם כל לילה יש לנו לפחות פעמיים פיפי ואני או אביה משתדלים לקחת אותה בגלל סיבה זו לשירותים לפחות פעם אחת. אני מתוסכלת מהעניין מכיוון שאין התקדמת, משפחתי טוענת שיש עליי להחזיר את החיתול והאינסטינקטים שלי אומרים ההפך על אף העבודה הקשה של קימה בלילות. הייתי שמחה לעצה בעניין. אני גם קוראת ורואה פה באינטרנט שייתכן שזה עניין בריאותי, אודה מאוד להתחייבות בעניין. יום טוב

בגיל כה צעיר לא רצוי להתחיל ל בטיפול. ניתן להוריד חיתול. עם חיתול יותר קל להורים. לארצוי להלחם בילדה. להגיע להסכם על החיתולים.

מנהל פורום הרטבת לילה