מהי שיטת אוקספירו

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

30/07/2015 | 09:20 | מאת: שי

מהי שיטת אוקספירו והאם יש אפשרות של השפעה לגבי מחלת כליות ומה העלויות של הטיפול

04/08/2015 | 23:02 | מאת: ד"ר איל עטיאס

יש שיטות שונות לשימוש באוזון כטיפול רפואי. אוקסיפרו היא שיטה של שימוש בגז אוזון כטיפול מקומי וסיסטמי. בטיפול זה משיגים שיפור בזרימת הדם וניתן לסייע במגוון רחב של בעיות רפואיות בהן נחוץ שיפור בזרימת הדם.

13/11/2015 | 14:48 | מאת: דניאל 0542255518

שלום. בני בן 35 סובל מאפסס במעי הדק. כעט נמצה בדילמה אצל מי לעשות טיפול. יש אומרים עדיף לעשות ניתוח ולאחר מיכן טיפול ביולוגי. ויש שאומרים האפך זה נכון. עכשיו נתקלתי בכתבה הזו שלכם ואני מבקש סיוע.

מנהל פורום טיפולי אוזון