אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר עמי הירש, ניתוחי עיניים בלייזר

פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

השמנת יתר נחשבת כיום "כמגפה" של הדור שלנו. השמנת יתר גורמת לבעיות בריאותיות רבות כגון, סוכרת, יתר לחץ דם בעיות נשימה ועוד. כיום לאחר שנים של ניסיון, מוכח שחלק מהבעיות הבריאותיות מצטמצמות ואף נעלמות כליל וכל זאת לאחר טיפול כירורגי נכון, המותאם למטופל. הפתרונות הכירורגיים כשרוול קיבה, מעקף וקיצור קיבה ביחד עם שינויי הרגלי אכילה מובילים לתוצאות מצוינות לאורך זמן. הפורום יעסוק בנושאים אלו ויתן מענה אינפורמטיבי לאנשים הרוצים לשפר את מצבם הבריאותי ואת איכות חייהם. למעבר לפורום לחצו כאן.
להמשך...
ד"ר נאסר סקרן
ד"ר נאסר סקרן
רופא מנתח בכיר במחלקה כירורגית א' מרכז רפואי העמק. כירורג בכיר במרכז לטיפול בהשמנת יתר (מלב"י) מקבוצת אסיא מדיקל , בבית חולים אסותא רמת החייל, ת"א. מומחה לכירורגיה כללית, לפרוסקופית (זעיר פולשנית) וכירורגיה בריאטרית (השמנת יתר). בוגר בית ספר לרפואה באוניברסיטת קומניוס, ברטיסלבה, צ'כוסלובקיה. סיים התמחות בכירורגיה כללית, במרכז הרפואי הלל יפה, חדרה. תעודה בכירורגיה מבית ספר ללימודי המשך, הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר, אוניברסיטת תל-אביב. בשנת 2008 השתלם בכירורגיה לפרוסקופית מתקדמת וכירורגיה להשמנת יתר בבית חולים סנט-ג'ון, ברוג', בלגיה. משמש כמזכיר החוג לכירורגיה בריאטרית בישראל. ד"ר סקרן מנתח במלב"י , במרכז לטיפול בהשמנת יתר מקבוצת אסיא מדיקל , בו מיישמים את המודל הרב תחומי לטיפול בהשמנת יתר ומתן מענה כוללני למטופל שכולל שרותי דיאטה, שירות פסיכולוגי, וקבוצת תמיכה – כל זאת בנוסף לניתוח. המטופל מקבל הדרכה ותמיכה מתמשכים לפני הניתוח ולאחריו המחנכים אותו לאורח חיים חדש כדי שיצליח לרדת במשקל ולהשאר רזה לאורך שנים. קבוצת אסיא מדיקל רח' הברזל 20, רמת החייל, תל אביב (בי"ח אסותא החדש) טלפון : 0537932999 פקס : 03-7644445 אי-מייל : info@assia. co. il אתר : http: //www. assia. co. il
חיפוש מתקדם
עד כמה הקיבה יכולה לחזור ולגדול אחרי נתוח
מחבר:רבקה
תאריך:14/4/2013
שעה:15:38
אחרי נתוח לפני קרוב לשנתיים אני מסוגלת היום לגמור בחצי שעה כוס קפה ובכלל נראה לי שכמות האוכל שלי עלתה לדוגמא מבקושי פתית אורז אחד אני היום יכולה לאכול אחד וחצי מרוח ו4 זיתים ואחרי שעה או שעה וחצי להרגיש שוב רעבה וצורך לאכול שנית האם זה אומר שהקיבה שלי גדלה ויכולה עוד לגדול ולחזור למימדים הקודמים.
אתה נתחת אותי

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
אחרי נתוח לפני קרוב לשנתיים אני מסוגלת היום לגמור בחצי שעה כוס קפה ובכלל נראה לי שכמות האוכל שלי עלתה לדוגמא מבקושי פתית אורז אחד אני היום יכולה לאכול אחד וחצי מרוח ו4 זיתים ואחרי שעה או שעה וחצי להרגיש שוב רעבה וצורך לאכול שנית האם זה אומר שהקיבה שלי גדלה ויכולה עוד לגדול ולחזור למימדים הקודמים. אתה נתחת אותי
שלום אחרי ניתוח שרוול קיבה נשאר פחות מ-25% מהקיבה. יש הרבה עבודות על הנפח של הקיבה אחרי מספר שנים מהניתוח. הקיבה יכול להתרחב אבל לא יכולה לחזור לנפח התקין. למשל נפח של שרוול 100 סמ"ק אחרי הניתוח , אחרי שנתיים יכול להתרחב ל-150 סמ"ק החולה מרגיש יחסית שהקיבה התרחבה אבל בפועל נפח של 150 סמ"ק הוא עדיין לא מגיע ל-1500 סמ"ק.

חיפוש מתקדם