טופלה טוטוריטו טיפול וטיפים

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

26/04/2016 | 11:07 | מאת: ברק

שלום רב עבור זוג חברים שלי שגרים במרכז אמריקה ללא גישה סבירה לקלינאי תקשורת. יש להם בן מתוק בן 5.5 עדיין מבלבל בין העיצורים ק-כ ובין ט-ת. האב מבקש כמה טיפים לעבודה עם הילד. תודה (:

20/06/2016 | 20:50 | מאת: עופי כהן-גל

ברק שלום, לתופעה שאתה מדבר עליה קוראים fronting שזוהי הגייה קדמית של עיצורים אחוריים. התופעה הזאת נפוצה אצל ילדים רבים באופן נורמלי אך לרוב עוברת בגילאים צעירים. בגיל 5.5 מומלץ מאוד להגיע לטיפול בתחום אצל קלינאית תקשורת. גם במרכז אמריקה ישנן קלינאיות תקשורת וכיוון שזוהי תופעה שקיימת בשפות אחרות - קלינאית מקומית תוכל לעזור. במידה ואינם מוצאים קלינאית בעצמם, אתה מוזמן ליצור קשר ואנו ננסה לעזור. בהצלחה!

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור