טל בן 25 - הפרעה בשטף הדיבור - מימון קופ"ח

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

18/01/2016 | 22:32 | מאת: טל

שלום רב, אני סובל מהפרעה בשטף הדיבור - "דיבור חטוף", שאלתי היא מה המדיניות של קופ"ח כללית באשר למתן מימון לטיפול - מפגשים עם קלינאית תקשורת. אודה לכם אם תוכלו להפנות לאותי לסעיף בחוק שמסדיר את הסוגיה הזו, כאמור כיסוי רפואי למימון טיפול בהפרעה בשטף הדיבור למבוגרים. בברכה,

20/01/2016 | 15:11 | מאת: עופי כהן-גל

טל שלום, ההגדרה בסל הבריאות קובעת כי מטופל מעל גיל שש, זכאי להשתתפות הקופות ב50% מעלות של סדרת טיפולים אחת או מעלות של קורס אחד לטיפול בגמגום. הבסיס לחישוב הוא העלות של קורס הגמגום המתבצע בבי"ח הדסה עין כרם. עליך לפנות לקופה ולברר מהי ההשתתפות בפועל. הפרטים בלינק הבא: http://call.health.gov.il/infocenter/index?page=content&id=EL5184 בהצלחה!

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור