Edinburg Masker

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

29/11/2015 | 09:15 | מאת: יהושע

שלום רב. הייתי מבקש לדעת היכן ניתן להשיג Edinburg Masker . זה מכשיר שמאפשר הקלה בשטף הדיבור בעיקר בהרצאות ונאומים. בעבר הרחוק הוא נמכר אך כעת אני לא מצליח להשיגו גם באינטרנט. אשמח לקבל עצה או לקנות לשאול או לקבל, גם מכשיר ישן וגם מכשיר עם רכיבים חלקיים. תודה מראש

יהושע שלום רב, לא ידוע לי הרבה על המכשיר Edinburgh Masker, אך אם זה מכשיר שיכול לעזור לדבר באופן שוטף אז ניתן ליצור קשר עם ארגון אמב"י - ארגון המגמגמים בישראל באתר http://www.ambi.org.il ולברר דרכם איפה ואיך ניתן להשיג את המכשיר. בהצלחה, נדין

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור