האם לשלוח את הילדה לגן שפתי ?

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

29/11/2014 | 23:23 | מאת: רונית

ביתנו בת שנתיים ותשעה חודשים ויש לה עיכוב שפתי גדול אף על פי שהיא מטופלת על-ידי קלינאית תקשורת וריפוי ועיסוק . הומלץ לנו לאחר אבחון לשלוח אותה בשנה הבאה לגן שפתי. הטענה שיש לה פוטנציאל עצום שאינו ממומש ובזכות גן זה תוכל תוך שנה להשתלב בגן רגיל. חשוב לנו לדעת האם ניתן באמת אחרי גן שפתי להשתלב בגן רגיל והאם משהו מכיר גן שפתי טוב באיזור הוד השרון ?

שלום רונית בהחלט ניתן אחרי גן שפתי להשתלב במסגרת של גן רגיל. אני מכירה מספר מקרים בהם ילד ביקר שנה בגן שפתי, התקדם מאוד ולאחר מכן שובץ בגן רגיל. ברב המקרים הגן השפתי נותן לילד הרבה בטחון ומאפשר לו להתקדם. כמן כן, יש המון יתרונות לגן שפתי, זאת מסגרת קטנה ובדרך כלל מאוד חמה ועוטפת. לצערי אני לא מכירה את הגנים השפתיים באיזור הוד השרון ולא יכולה להמליץ לך על גן טוב.. בהצלחה רבה טופז

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור