גידול בישבן

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

13/04/2014 | 17:38 | מאת: fgx

אני בחור בן 23 ולפני כ-3 שבועות יצא לי מעין "גולה נפוחה"(חתיכת בשר) (לא יודע איך לתאר את זה אחרת) באיזור פתח הישבן (זה לא חוסם את הפתח, אלא צמוד לדופן הימנית). חשוב לי לציין כי ביום יום אני לא מרגיש את "הגולה" והיא לא כואבת וזה גם לא מפריע לי בזמן היציאות, וזה מורגש רק בזמן הניגוב (סליחה על התיאורים) של היציאות והסיבון במקלחת (וגם אז זה לא כואב) האם תופעה זו מוכרת? האם זה יעלם כמו שזה בא? אשמח לקבל תשובה.

שלום לך לפי מה שאתה מתאר אתה צריך לפנות לכירורג פרוקטולוג שיתרשם בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)