לקיחת גלוקומיןן חצי בבוקר וחצי בערב

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

24/06/2016 | 23:43 | מאת: דניאל ארגמן

שבת שלום . עקב סוכרת לא מאוזנת קיבלתי גנואט 850/50 פעמיים ביום תקופה ארוכה , סובל גם מאי ספיקת כליות כרונית . בחודשיים האחרונים אני בדיאטה מוקפדת עם הגבלה משמעותית של פחמימות ואכן הסוכר בבקרים לאחר צום ירד לסביבות 80-85 . על דעת עצמי הפסקתי לקחת גנואט 1 בערב וערכי הסוכר נשארו כלל. רופא המשפחה החליט לתת לי גלוקומין 850 1 בבוקר ... שאלתי היא האם ניתן לקחת חצי כדור בבוקר וחצי כדור בערב ?? אודה לתשובה

25/06/2016 | 08:49 | מאת: א

אין שום בעיה בפיצול המנה היומית ל- 2. כמובן שיש ליידע ולקבל את אישורו של הרופא המטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה