הסרת שיער למושתלת כליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

27/08/2014 | 19:18 | מאת: שירן

שלום רב, אני מתנצלת מראש באם השאלה לא נוגעת לתחום העיסוק שלך. אני בת 24, מושתלת כליה מזה תשעה חודשים, מרגישה טוב. אני לוקחת באופן קבוע תרופות המחלישות את המערכת החיסונית (אימוראן, פרדניזון ופרוגרף). הייתי שמחה לדעת אילו טיפולי הסרת שיער בטוחים עבורי? (לייזר, מחט חשמלית, אינפרא אדום)? תודה מראש!

29/08/2014 | 08:13 | מאת: ד"ר גיל צ'רנין

לא ידוע לי על מניעה לפרוצדורות הנ"ל במושתל , כשהן מבוצעות באופן סטרילי או נקי ע"י אנשים מוסמכים לכך.

29/08/2014 | 10:29 | מאת: שירן

כתוב שהשיטות לא מומלצות לאנשים ש- א. חווים חוסר איזון הורמונלי ב. בעלי מערכת חיסונית חלשה האם בשל נטילת התרופות אני נמנית על אחת מהקבוצות הנל?

מנהלי פורום נפרולוגיה