undefinedחזרת וסת בגיל 57

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/10/2016 | 14:06 | מאת: undefined

שלום דוקטור, אני בת 57. עד גיל 55 היה לי מחזור הוסת סדיר לחלוטין. לאחר הפסקה של 10 חודשים חזר לחודשיים. שוב הפסקה של 7 חודשים. כרגע שוב קיבלתי מחזור. הכל עבר כרגיל - 4 ימים עם כל הסימפטומים של וסת רגילה . לפני כחצי שנה הייתי אצל רופה נשים. בדיקה ו- US יצאו תקינים. הדבר מדאיג אותי, כי כבר עברתי גיל 57. חשוב לציין , כי אני מרגישה טוב ואין לי שום בעיות גינקולוגיות אחרות. אודה להמלצתך. נטליה

undefined שלום ותודה על שאלתך. את בטרום גיל מעבר לפי תדירות הוסת והתסמינים. מניח שייגמר בקרוב ולא מקובל להפסיק לחלוטין באופן מלאכותי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי