משמעות בדיקות הורמונליות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/10/2016 | 22:56 | מאת: ענת

בת 46.6 עד לפני ארבעה שבועות עם גלולות. סובלת מגלי חום. הפסקתי את הגלולות לפני שלושה שבועות וערכתי בשבוע שעבר בדיקות דם. אלה התוצאות: ESTRADIOL (E-2) 148 pmol/L LH 31.30 IU/L FSH 49.40 IU/L 1.מה משמעות הבדיקות? 2. אם אכן הבדיקות מראות כי מדובר בגיל המעבר האם יש צורך באמצעי מניעה? ואיזה? עד כה כאמור השתמשתי בגלולות. (אני דתיה).

ענת שלום ותודה על שאלתך. לפי הבדיקות אינך אינך בגיל מעבר עדיין! עלייך לפנות לבדיקה מסודרת כולל אולטרסאונד נרתיקי ובהתאם לממצאים תוכלו להתקדם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי