אקטונל - בעיית שיניים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/10/2016 | 22:46 | מאת: אילנה

שלום רב, אני מטופלת בתרופת אקטונל לאוסטפניה. מבקשת לדעת האם תרופה זו פוגעת בשיניים מפני שמאז תחילת הטיפול לפני השנתיים חלה הרעה המצב הפה. אני עומדת לעשות השתלת שיניים, האם עלי להפסיק לקחת תרופה זו? אני לא רוצה לשלם המון כסף ושהשתל יפול או לא ייקלט. לתשובתכם המלומדת אודה.

אילנה שלום ותודה על שאלתך. לרוב מקובל לטפל בתרופות באוסטיאופורוזיס ולא באוסטאופניה שהינה מצב קל יותר. הטיפול אינו מזיק למצב הפה, חיזוק התשתית בה אחוזות השיניים משפר בד"כ את מצבן! כדאי שתפני ליעוץ מסודר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי