בדיקת דם הורמונלית - תוצאות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/09/2016 | 16:43 | מאת: דנה

שלום , אני בת 54 ויש לי מחזור סדיר. הגעתי לרופא נשים שיבדוק עוד כמה זמן נותר לי לקבל מחזור. נשלחתי לבדיקת דם בימים בין 3-5 למחזור. תוכל למור לי מה מצב הפוריות אצלי? להלן התוצאות: TSH 1.74 mIU/L Estradiol 895 pmol/L Progesterone 0.6 nmol/L FSH 4.66 mIU/mL LH 6.97 mIU/mL Beta Subunit, hCG < 1.20 mIU/m

דנה שלום ותודה על שאלתך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם. הבדיקות כמובן מאשרות זאת אם כי לא ממש ברור לי מדוע בוצעו. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי