הזעות לילה וטיפול בנובופם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/08/2016 | 12:51 | מאת: אושרת

שלום רב בת 44 ,ילדתי לפני 7 חודשים. אובחנתי כסובלת ממנהפאוזה . מטופלת בנובופם כ 3 חודשים אך תופעות של גלי חום והזעות לילה , חוסר שינה עדיין ממשיכים מידי לילה בצורה משמעותית ולא חולפים ( כתוצאה מכך איכות חיים ירודה, עייפות גדולה וגם עצבנות ) האם יש טיפול חלופי ? , תרופה אחרת לטיפול בתופעות אלו ? תודה רבה

אושרת שלום ותודה על שאלתך. בהנחה שזאת האבחנה, הטיפול שלך מקובל בהחלט. ניתן אולי לנסות תכשירים אחרים ואולי להעלות במינון אך רק ביעוץ פרטני. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי