האם הבדיקות מראות על גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/08/2016 | 16:22 | מאת: איילת

שלום רב, אני בת 49 עם מירנה ומכיוון שהמחזור אינו מורגש לא יודעת האם סדיר או לא. בשנה האחרונה חשה כי הגוף אינו כתמול שלשום. מנאפאוזה? פרה מנפאוזה? עזרה בפיענוח בבקשה בבדיקות דם" tsh -1.79 lh 3.3 fsh0 -4.7 estradiol (e2)- 236 פרולקטין 280

22/08/2016 | 16:29 | מאת: איילת

חשוב לציין שנשלחתי לבדיקות בגלל כאבים בשדיים לסירוגין כאשר משד אחד יש הפרשת נוזל צהבהב בימים הכאבים. עשיתי ממוגרפיה ואולטרסאונד ללא ממצאים חדשים חוץ מציסטות קימות וידועות

איילת שלום ותודה על שאלתך. אינך בגיל מעבר לפי התשובות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי