התקפות של סחרחורות וגיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/08/2016 | 21:22 | מאת: מלי

אני בת 53, עם מחזור כל 3 שבועות בערך, מרגישה ירידה בזכרון וחוץ מזה עדיין ללא סימנים של גיל המעבר . כבר 14 שנה אני סובלת מהתקפות של סחרחורות (ורטיגו). בעבר היו לי רווחים של שנים או חודשים בין ההתקפים. בחודשיים האחרונה היו לי שלושה התקפים, שניים מהם בזמן המחזור. בהתקפים שנמשכו שעות שכבתי במיטה ללא יכולת לקום או לזוז, היו לי בחילות, הקאות, וגלים של חום. לקח לי 3-4 ימים להתאושש ולחזור לשיגרה. האם יתכן שההתקפים האלה קשורים לגיל המעבר או לסיבות הורמונליות? (גם בהריונות שלי סבלתי מבחילות, הקאות וחולשה קשים ביותר).

מלי שלום ותודה על שאלתך. אינך בגיל מעבר וזאת התשובה לשאלה הראשונה. אין קשר ברור בין שינויים הורמונליים וורטיגו. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי