דימום קל בגיל המעבר-בלות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/07/2016 | 17:48 | מאת: גל

שלום רב, בת 53 , מחזור אחרון לפני שנתיים. מאז לא היה דימום. בנובמבר 2015 הסרתי מספר סיצטות, הכל היה תקין.אוגוסט 2015 בדיקת PAP ,תקינה. אוגוסט 2015 ממוגרפיה תקינה. ביומיים האחרוניים דימום קל ותדירות במתן שתן. אין צריבה או גירוי. האם תופעה טבעית של דימום העשויה להתרחש? או יש לגשת מיידית לבדיקת גינוקולוג?

גל שלום ותודה על שאלתך. דימום לאחר שנתיים מהפסקת מחזור מחייב הערכת רופא/ת נשים אם כי חשוב לזכור שהסיכון למצב בלתי שפיר נמוך מאד בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי