סובלת מהזעת יתר...מדי פעם גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/06/2016 | 21:38 | מאת: ימית

שלום, בת 50, כשנתיים וחצי ללא מחזור. סובלת מהזעת יתר בפנים ובכל הגוף. לעיתים גלי חום, לעיתים הזעה ללא גלי חום. וכשמגיע הקיץ ההזעות מחמירות. שאלתי... עד מתי ? האם זה לא היה אמור לעבור כבר ? מה המלצתך, מלבד טיפול הורמונלי ? תודה.

ימית שלום ותודה על שאלתך. את סובלת ככל הנראה מתסמיני גיל מעבר שב 10-20% מהחולות הסובלות עשויים להימשך שנים. אופציוצת טיפוליות ישנן כמובן, חלקן יעילות יותר וחלקן פחות ויש לפנות ליעוץ פרטני ומסודר בהתאם למצבך הרפואי. בברכה דר' זלוצובר

21/06/2016 | 23:22 | מאת: ימית

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי