הורמונים כן לא...????..

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/05/2016 | 03:09 | מאת: רחלי

בת 52 ללא מחזור מגיל 48 לערך,... לקחתי ציפלרקס באופן ישיר כמה זמן... הפסקתי... סובלת מאד.. ממצב רוח ירוד... בלבול, רוגז, חוסר חשק מיני טוטאלי (לא מכירה את גופי ממש.. כךך בכלל) מפחדת פחד מוות מהורומונים מנגד אין לי איכות חיים... האם לקח אוואינה אין לי כלל גלי חם ... כלום... או לויטל כפי שרופא המליץ לי.. שוב מפחדת מהההורמונים... אבל ממש בדאון טוטאלי.. פליז יעוץ . דחוף תודהההההה

רחלי שלום ותודה על שאלתך. כדאי ומומלץ מאד שתפני ליעוץ מסודר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי