האם יש לי דיכאון גיל המעבר ?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/05/2016 | 12:42 | מאת: אליזבת

שלום אני בת כמעט 54.מחזור אחרון 10/16.מלבד גלי החום הקשים שיש לי -הרבה פעמים ביום, בחודש האחרון אני חווה עצבות ורצון לבכות וכן רצון לצאת מהבית וללכת ברגל . ברצוני למיין כי לאימי יש סרטן בלוטת התריס והיא עברה ניתוח להסרת הבלוטה . מאז ,כחצי שנה היא בדיכאון .גם לאחותי הצעירה ממני יש הגדלה של הבלוטה. בעקבות הממצאים המשפחתיים עברתי אולטרה סאונד של הבלוטה לפני שנה .תוצאותיה של בדיקה זו וכן תוצאות בדיקות הדם של הבלוטה היו תקינות . מה צריך לעשות כדי לצאת ממצב זה ? האם התופעות שציינתי שיש לי נובעות מגיל המעבר ,או שמא נובעות מבעיה בבלוטת התריס

אליזבת שלום ותודה על שאלתך. הרושם הוא שתלונותייך קשורות לגיל המעבר ועלייך לפנות ליעוץ ספיציפי בתחום. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי