גיל המעבר ותת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/04/2016 | 02:21 | מאת: רזי

שלום רבף מגיל 50 אני בגיל המעבר היום בת 54. איכות חיי נפגמה ביותר. איני ישנה בלילה ונאלצת לקחת כדוי הרגעה שינה ודיכאון מסוג בונסרין. ניסיתי מדבקת אוררל קוונטי אך למחרת הקאתי ממנה. אוורל רגיל ג גרמה לי בחילות. ורגישות באזור המדבה. בביקור אצלך לפני כמה שנים נתת לי קרם אסטרוג'ל וכדורי פרוגסטרון קטנים חומים שאיני זוכרת את שמם אבל גמו לי בחילות. הגל בהתחלה לא גם בעיות אבל לפני שבוע היו דימומים. וגם גורמים לכאבי בטן בלילה למטה ברחם. בבדיקה נמצא שריית החם עבה 14 ממ. עשיתי בדיקה ומחכה לתשובה ואז הופא ייחשוב לאן משיכי אני אובדת עצות האם ישהרבה נשים שיש להםבחילות אוהקאות מהורמונים? יש לי תסמונת גילברט. האם זה נובע מזה. ם כדורי דיכאון מדור חדש גומים לי תועות ואי של בחילות הקאות או סחרחורות. לפני הרבה שנים נטלתי אקטיבל אול לאחר 3 שבועות הקאתי 3 שבות והייתי צהובה. ביוזמתי הלכתי לחדר מיון. מיכו אותי לקלונקס ולכדורי דיכאן ולא מצליחה צאת מזה. גם לא רוצה. חם לי ואני מזיעה בלילה. נוטלת טיפלהומאותי אבל כנה ג לא משפיע כמו שאני רצה. בחם כואב לי הראש. ברח כב לי הגון. ני מיושת. לא יכולה לצאת לטייל. חייבת ממגן למזגן. בעלי נשלל הרשיון עקב מחחלה. אני לא נוהגת ואני לא יכולה להיות עצמאית. לאן אפנה לעזרה

רזי שלום ותודה על שאלתך. הלכתי מעט לאיבוד בתיאורים אך אין ספק שאת צריכה יעוץ פרטני ומסודר. בברכה דר' זלוצובר

10/05/2016 | 03:50 | מאת: רזי

מתנצלךת עך התשובההמאוחרת. אני בת 64 ולא 54 היתה טעות בהדפסה לפני שבועיים עשיתי בייופסיה מהרחם כי היתה מוגדלת 14 ממ והיה דימום. התשובה הגיעה לרופא אבל הוא בחופשה עד 15.5 מקוה שהכל בסדר ולא אצטרך לעבור שוב ברור בהרדמה חלקית כמו לפני 10 שנים. ז אמר לי סטן שלב 1, הלכתי לעוד התיעצות והרוא השני מראין לך כלום מה פתאם סרטן. מזל שלא הסכמת לכרית רחם כמו קיסרי כי הרופא לא ידע להוציא רחם מהנרתיק. כשאדע תשובה מדויקת אפנה אליך שוב ליעוץ פרטי

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי