תסמינים של גיל מעבר .......

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/03/2016 | 21:11 | מאת: nurit

אני בת 50 ללא מחזור בערך 8 חודשים. עם גלי חום... פעם חזקים פעם נחלשים. אבל בזמן האחרון אני מרגישה מן סוג של דכאון. דכדוך לא ברור. זה בא והולך ולפעמים מתעצם. מאוד לא נעים לי להיות במקום הזה. ברצוני לשאול כמה זמן יכול להיות מצב כזה. אני לא מעוניינת לקחת טיפול הורמונלי. ניסיתי לקחת רמיפימין וזה לא עשה לי טוב מאז שלקחתי הרגשתי ירידה במצב הרוח ומיד הפסקתי לאחר כשבועיים יש קשר?

נורית שלום ותודה על שאלתך. ייתכן מאד ותחושותייך נובעות מאי איזון הורמונלי האופייני לתקופה סביב גיל מעבר (פרימנופאוזה) וכדאי שתפני ליעוץ פרטני להתאמת טיפול (הורמונלי או אחר). רמיפמין בעיקרון אינו אמור להקל בתסמינים כשלך. בברכה דר' זלוצובר

13/03/2016 | 09:54 | מאת: נורית

ד"ר משה זלוצובר אני מודה לך על תשובתך כי עלי לפנות ליעוץ לגבי חוסר איזון הורמונלי. האם אפשר לכוון יותר היכן? עם מי כדאי להתייעץ שהרי אני לא מעוניינת להשתמש בהורמונים. תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי