צמחיה של יידים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/03/2016 | 17:59 | מאת: אביב

שלום ,אני בן 18 מטר 173 ויש לי בעיה מאוד מטרידה ,אז כך לפני כמה ימיים קראיתי מחקר שאומר שלמי שיש יחס אצבעות 2D/4D אומר שהוא נחשף להרמון גברי גובה ,אז כך ביד ימין קמיצה שלי ארוכה יותר מאצבע המורה יחסת בקצת ,אבל ביד שמאל יש לי יחס 2d/4d וקמיצה שלי הרבה יותר ארוכה המורה .מה זה אומר .וב הם היד ימין תהיה כמו יד שמאל מתי שהוא במשך החיים שלי .

אביב שלום ותודה על שאלתך. השאלה אינה קשורה לפורום. פנה לפורום העוסק בגדילה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי