מנפאוזה בעקבות כריתת רחם וחלות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/03/2016 | 20:38 | מאת: תש

בת 54 כ 8 שבועות אחרי כריתת רחם ושחלות ומטופלת במדבקות אוורל 50 מזה שבועיים וחצי . בדיקת דם מאתמול הראתה תוצאות חריגות של alt 69 Tsh 0.15 Ft418.8 אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס מזה כ22 שנה ומטופלת בסינטרואיד. האם בעקבות המנפאוזה עלי להוריד מינון של הסינטרואיד? האם התוצאה החריגה של תפקודי כבד נובעת מהמדבקות האוורל?

תש שלום ותודה על שאלתך. אין לי בדיקות טרם הניתוח להשוואה ולא ניתן לענות לפיכך. פני לרופא המטפל שלך. עקרונית מנופאוזה אינה משנה בהכרח את מינון הטיפול התרופתי וכך גם לגבי הטיפול ההורמונלי העורי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי