שיבושים הורמונליים לדעתי ולא עולים על הסיבה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/03/2016 | 08:53 | מאת: אילנה

שלום רב, אני בת 41 כבר כשנה סובלת ממחזור לא סדיר פעם מקדים בשבוע ופעם מאחר בשבוע, שבועיים, דימומים חזקים ומשונים, אודם בפטמות וכאבים בשדיים ודבר שהכי מציק זה דכאון ושינויי מצב רוח בצורה קיצונית, בכי, חרדה וכו'. עשיתי המון הרבה בדיקות כגון: פרופיל הורמונלי מפורט, ממוגרפיה, US שד בדיקות דם שונות והבדיקות הנ"ל יצאו תקינות ב"ה. אז אני לא מבינה מה הבעיה??? כבר הלכתי אפילו לפסיכיאטר שניסה מספר תרופות לדכאון וגם אין הטבה... מאוד מודאגת מהמצב, קשה לי לתפקד ככה בבית ובעבודה. מה דעתך? האם יתכן שמתקרבת לגיל המעבר ועדיין לא רואים בבדיקות? אם כן, האם יש פתרון להקל את הסימפטומים? בתודה מראש, אילנה

אילנה שלום ותודה על שאלתך. למעט הדיווח על הוסת הלא סדיר אין שום נתונים לאבחנה. לא ניתן לענות כך. תצטרכי לפנות לביקור מסודר עם כל הנתונים, בדיקות שנעשו, הדמיות וכו'. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי