גיל המעבר ומחזור חודשי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/02/2016 | 09:25 | מאת: שלומית

אני בת 49, תמיד היה לי ווסת במשך שבוע, אולם בזמן האחרון הווסת אומנם התמעט מאוד אולם הוא נמשך מעל לשבוע לפעמיים גם במשך כמעט שבועים, מעט דימום שמלכלך את התחתון אולם דימום שלא נגמר, עשיתי בדיקת פאפ לאחרונה ובדיקה שגרתית והכל תקין, האם זה טבעי אולי שעלי לגשת לבצע בדיקות נוספות. תודה

שלומית שלום ותודה על שאלתך. את ככל הנראה בתקופת הפרימנופאוזה, טרום גיל מעבר ועכדאי להיבדק ע"י רופא/ת נשים ולפי הממצאים יתכן ויוצע לך טיפול ו/או תתבקשי לבדיקות הורמונליות נוספות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי