גלי חום וגיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/01/2016 | 20:28 | מאת: שרה

אני בת 51, עד לפני 3 חודשים מחזור סדיר. ואז אחרי חודש שלא קיבלתי התחילו גלי חום לא קלים שהיו כמה ימים והפסיקו. עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ובאותו היום קיבלתי מחזור התוצאות: Estr 110 Progesteron 3.6 fsh 6.96 Lh 5.10 שאלתי - האם זה שעשיתי את הבדיקה ביום שקיבלתי משבש את הפרופיל ההורמונלי? האם לפי הבדיקה אני בגיל המעבר? האם גלי החום שהיו כשבוע והפסיקו אמורים לחזור? (זה היה לא נעים בכלל ואני ממש חרדה שזה יחזור לי). תודה

שרה שלום ותודה על שאלתך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם. את בתקופה הפרימנופאוזלית (טרום גיל מעבר) ותלונותייך כמו גם בדיקות הדם מתאימות לכך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי