מחסור בT3 למרות האיזון בבדיקות הדם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/11/2015 | 22:04 | מאת: שיר

בת 40 סובלת מתופעות שנלוות לתת פעילות בלוטת התריס למרות שאני מאוזנת בבדיקות הדם(_עייפות,כאבי שרירים פרקים,נימול,הפרעות שינה ). ויש הרבה כמוני ... שמתי לב שמה שמשותף ביננו זאת העובדה שאנחנו מאוזנות אבל הT3F שלנו הוא בגבולות ה4.לעומת T4 שיחסית גבוהה 16 .כמוכן בנות שהT3 שלהן 5 ומעלה מרגישות מאוזנות וטוב. האם תוספת T3 לרמה של 5 יכולה לעזור בחוסר הרגשה מיטבית?ולשפר את מצבנו? האם לא כדאי לנסות?

שיר שלום ותודה על שאלתך. קשה לענות ללא בדיקה מסודרת שלך ואיני חושב שניתן לעשות הכללות לכלל הנשים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי