כדורי פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/10/2015 | 09:02 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 45 ומזה כשנתיים המחזור שלי אינו סדיר וזה הולך ומחמיר. בבדיקה האחרונה הרופאה רשמה לי כדורי פרימולוט נור (רירית הרחם שלי מעובה). אני אמורה לטוס עוד יומיים (כולל טיול עם הליכה מרובה)ורוצה להתחיל לקחת את הכדורים, אך חוששת מתופעות הלוואי (כפי שקראתי בעלון). מבחינה רפואית לא ידוע לי על בעיות כלשהן, כמו כן בעבר לקחתי דופסטון ולא היו תופעות לוואי. תודה מראש

שרון שלום ותודה על שאלתך. בלי להכיר אותך אני מניח שדחיה של מספר ימים לא תשנה מהותית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי