בת 41המחזור דיי פסק בשנתיים האחרונות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/10/2015 | 14:31 | מאת: הילה

שלום אני בת 41 והמחזור די יפסק בשנתיים האחרונות יש לי הסטוריה של עשור עם הפסקת מחזור בשנות 30 עברתי פריצת דיסק שגרמה לי להפסקת מחזור של שנה וגם בגיל 35 - המחזור התחיל להדרדר בשנה האחרונה הגניקולוג ניסה כל מינ יתרופות ורק אנגליק ואסטרופמ - עזרו לכמה חודשים אבל זה פסק יחד עם זה הראה זקיקים וכו' ועכשיו אין מחזור האם לא אוכל להכנס להריון אני רוצה לדעת בבקשה אם יש טיפול מסויים תודה

הילה שלום ותודה על שאלתך. אין לי שום מידע ממשי המאפשר תשובה. את צריכה בדיקה גינקולוגית מסודרת, אולטרסואנד והכי חושב, בדיקות הורמונליות ולפי כל אלו תוכלי לקבל תשובה ביעוץ מסודר. עקרונית: כל עוד יש וסת עצמוני ניתן תיאורטית להרות. בברכה דר' זלוצובר

25/10/2015 | 07:40 | מאת: הילה

תודה אני מבינה אבל מה שאתה אומר שלמרות שאין מחזור וגם הבדיקות מראות שאני בגיל המעבר יש מצב או יש תקווה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי