ברור על טיפול תרופתי עם טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/10/2015 | 21:44 | מאת: ליסה

שלום! אני סובלת מטרשת נפוצה ומטופלת בטיסברי כבר כשנתיים. בעבר שמעתי שלחולי טרשת נפוצה לא מומלץ לקחת הורמונים. אני עכשו זקוקה לטיפול ואגינאלי עם משחה הורמונלית (OVESTIN CREAM,[ו - Dermovat] ) לא הצלחתי מאז אתמול בצהרים ליצור קשר עם המרפאה שבה אני מטופלת ועכשו הם סגורים עד יום ראשון, והטיפול נחוץ לי מאד! אשמח מאוד אם רופא\ה יוכלו להגיד לי האם אני יכולה להעזר בטיפול הזה או שעלי להמנע? תודה רבה ליסה

ליסה שלום ותודה על שאלתך. את צריכה לשאול רופא המכיר אותך ואת מצבך הרפואי. מעבר לזאת, ציינת 2 משחות שונות, בהרכבים שונים והתויות שונות ולא שגרתי להציע אותן יחד. כדאי שתשובי לרופא המטפל שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי