גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/10/2015 | 15:05 | מאת: babaya

שלום. אני בת 57, שמעתי על תרופה "KLIMADYNON" יעילה מאוד בטיפול בגלי חום. אשמח לשמוע דעה של מומחה ואיפה קונים את התרופה בישראל. איזה עוד טיפולים ניתן להציע בכדי להקל על תופעות כשורות לגיל המעבר תודה

babaya שלום ותודה על שאלתך. איני מכיר את התכשיר הספציפי אך החומר הפעיל שם הוא קוהוש שחור שישנו וזמין בארץ בתכשירים אחרים. איני ממלץ על תכשירים מסחריים. קיימות אפשרויות רבות להקלת תסמיני גיל מעבר, הורמונליות ולא. קצרה היריעה כאן לפרט את כולן ופני ליעוץ פרטני. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי