פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/09/2015 | 20:11 | מאת: נועה

אני אישה בת 50 סובלת מכאבי מחזור קשים לאורך החודש בריאה באופן כללי ורק בשנה האחרונה התקצרו לי המחזורים מעט מ - 28 יום בדיוק ל- 24-26 יום בממוצע תוצאות הפרופיל ההורמונלי של היום השלישי למחזור - FSH-10.7 LH- 4.7 PROGESTRON - 3.1 מה המשמעות מבחנתי האם החל טרום גיל המעבר באיזה שלה אני והאם טיפול הורמולי יכול בכלל לעזור בשלב זה שעדין יש מחזור לכאבים במהלך החודש

נועה שלום ותודה על שאלתך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם. את נמצאת בטרום גיל מעבר ואינך זקוקה לטיפול הורמונלי חילופי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי