גיל המעבר וחשק מיני

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/09/2015 | 16:44 | מאת: יעל

שלום אני בלי מחזור -כמעט -כבר כמה חודשים טובים מאוד . בקרוב ימלאו לי 50 ואני מרגישה שמשהו השתנה לגמרי בחשק . האם יש מה לעשות ? הורמונים יעזרו ?מה לגבי תוספי מזון ? חייבת להחזיר לעצמי את החשק המיני והחשק לחיים (שהרי זה הולך ביחד ) .אני מדברת בשלב זה רק על הורמונים או תוספי מזון .

יעל שלום ותודה על שאלתך. פני להערכה פרטנית. לירידה של חשק מיני פנים רבות, חלקן הורמונליות וחלקן לא. טיפול הורמונלי עשוי בהחלט לעזור אם כי לא תמיד, בתלות בסיבות. בברכה דר' זלוצובר

23/09/2015 | 18:43 | מאת: יעל

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי