הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/09/2015 | 16:57 | מאת: חנה

שלום רב אני בת 55.6 ללא מחזור כ3 שנים ללא תופעות ומרגישה בריאה. בביקור אצל רופא נשים הומלץ לי ליטול כדור 1 של EVIANA. ושאלותי הם: האם לא מאוחר אחרי 3 שנים להתחיל טיפול הורמונלי? האם זה טיפול בטוח והאם יש תופעות לוואי? האם זה מכיל גם פרוגסטון כי יש לי רחם. כמו כן אני לוקחת כל יום תרופה בשם אולנזפין וכן מטרפומין האם זה מתנקש? האם אני צריכה קודם להבדק אצל כירורג שד. תודה מראש על התשובה.

חנה שלום ותודה על שאלתך. לא ברור לי למה לקחת טיפול אם אינך סובלת כלל מתסמיני גיל מעבר וחשה בריאה לחלוטין. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי