אוורל קונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/08/2015 | 06:33 | מאת: שוש

שלום רב ! בת 64. לוקחת הורמונים מזה 10 שנים עקב גלי חום קשים. בשנים האחרונות משתמשת במדבקות של אוורל קונטי- האם לא הגיע הזמן להפסיק ? או להקטין את הכמות (להשתמש בחצי מדבקה?). תודה

שוש שלום ותודה על שאלתך. בעיקרון, הפסקה עשויה להביא לחזרת תסמיני גיל מעבר בלפחות 50-60% מהנשים. כדאי בכל מקרה להיועץ ברופא/ה המטפל/ת ולשקול יתרונות וחסרונות להפסקה כמו גם עיתוי (כנראה שחורף עדיף על קיץ). בברכה דר' זלוצובר

15/09/2015 | 04:28 | מאת: רננה

אל תפסיקי תזדקני ברגע

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי