גלי חום נוראים בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/07/2015 | 16:06 | מאת: רותי אסולין

שלום אני בת 53 וסובלת מגלי חום זו כבר השנה החמישית בעבר טופלתי במדבקות וזה עזר לי לתקופה קצרה עד ששוב החלו הגלי חום העלו לי את מינון המדבקות ואז החלו דימומים והפסיקו לי את המדבקות נכון להיום אני לא לוקחת טיפול ואני מרגישה שאני עומדת להשתגע מגלי החום ביום ובלילה אני ממש מותשת ובדיכאון הרופא אמר לי שאני נמצאת בקטגורית הנשים שאין מה לעשות איתם. מה אעשה באמת אני זועקת לעזרה קשה לי להמשיך כך.

רותי שלום ותודה על שאלתך. קשה לחלוק על רופא שמכיר אותך שנים בהתכתבות אך ניתן לדעתי למצוא פתרונות שיקלו עלייך, ולו חלקית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי