הריון שבוע 6 - TSH 3. התחלת טיפול?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/07/2015 | 11:24 | מאת: שיר

בעקבות שתי הפלות ותוצאה של 4.8 tsh התחלתי לקחת יוטירקס 50 מיקורגרם -350מינון שבועי. במהלך החצי השנה שאני לוקחת את התרופה, בתחילה הייתי מאוזנת tsh1.5 ובבדיקה האחרונה הוא קפץ שוב ל2.8 . בהתייעצות עם רופא נשים בעקבות מחזור חלש. הרופא ייעץ לי להפסיק את היוטירקס. לאחר חודשיים בלעדי התרופה וTSH 3.6 נכנסתי להריון שבוע 6. בבדיקת TSH התקבל 3 . הרופא ייעץ לי לא להתחיל תרופה עדיין. האם אני צריכה לחזור לקחת את היוטירקס? או שעלי רק לעקוב? כל כמה זמן צריך לעקוב? ומאיזה TSH צריך להתחיל שוב בטיפול בהנחה שאני בהריון?

שיר שלום ותודה על שאלתך. איני מודע לשיקולי הרופא שהמליץ להפסיק טיפול ושמכיר אותך היטב. ברור מכאן שלא ניתן להמליץ בהתכתבות על טיפול בניגוד לדעת הרופא המטפל. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי