כדורי הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/07/2015 | 16:12 | מאת: שרון

אני בת 44 אך הווסת הסתיימה אצלי בגיל 42 וחצי הרופא לא רצה להאמין אך עכשיו הלכתי לעשות בדיקות ואכן כן. הרופא שאל האם אני רוצה כדורי הורמונים בלי ווסת (EVIANA)או כדורים ולקבל ווסת, מה כדאי ? האם ללא ווסת יתחילו תופעות גיל המעבר? לא הצלחתי להבין ממנו מה ההבדל.

שרון שלום ותודה על שאלך. רפואית גרידה, אין הבדל בין שני הטיפולים מבחינת מניעת גלי חום, השפעה על תסמיני גיל מעבר, מניעת בריחת סידן, קרישת יתר ומניעת תחלואת כלי דם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי