תוצאות בדיקת u.s

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/07/2015 | 09:38 | מאת: ימית

בת 49, כשנה וחצי ללא מחזור. הפרשות שקופות מרובות, בשבועיים אחרונים רגישות בפטמות וכאבים בשדיים. הופנתי לבדיקת רופא בשל כאבי בטן לא מוסברים. בדיקת רופאת נשים: בדופן הקדמי של הרחם יש שרירן אינטראמורלי 13 מ"מ. רירית 9 מ"מ עם פס נוזלי צלול בתוכה. שחלה שמאלית בקוטר 33 מ"מ ובה שתי ציסטות: 19 מ"מ ו-10 מ"מ. על מה מעידים הממצאים ? תודה !

ימית שלום ותודה על שאלתך. לא בדקתי ולא ראיתי את תמונת האולטרסאונד- לא ניתן לענות בלי כל אלו אך ספק אם את אכן בגיל מעבר לפי עובי הרירית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי