נטילת אקטיבל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/06/2015 | 04:57 | מאת: רבקה

לקחתי אקטיבל כמה שנים כרגע בהפסקה של 5 חודשים סיבלת להזעות יום ולילה מטורפות זה לא נעים בלשון המעטה אני בת 63 פעילות יתר של בלוטת התריס מטופלת במרקפטיזול 10 מיליגרם לא מסוגלת לסבול את ההזעות האלה האם אני יכולה לחזור לקחת אקטיבל עזר לי מאוד

רבקה שלום ותודה על שאלתך. לא ברור אם תחושותייך אכן נובעות מתסמיני גיל מעבר או (ולו חלקית) מתפקוד יתר לא מאוזן של בלוטת התריס. את צריכה בדיקת תיפקודי תריס והערכה פרטנית מסודרת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי