וגיפם פעם או פעמיים ביום?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/05/2015 | 01:32 | מאת: גל

בכל מקום כתוב שהמינון הנכון לוגיפם בשבועיים הראשונים לשימוש הינו טבלינ אחת ביום, אך הרופא רשם לי לקחת שתי טבליות ביום במשך שבועיים (לטיפול בכאבים בחדירה). האם אין זה מינון יתר? האם לא תספיק טבליה אחת? (אינני מעוניינת לדחוף לגופי הורמונים מיותרים...) תודה! גל (בת 50)

30/05/2015 | 01:33 | מאת: גל

שכחתי להוסיף כח המדובר במינון של 10 מקג לטבילה אחת

גל שלום ותודה על שאלתך. עקרונית, הטיפול אכן ניתן כפי שציינת (שבועיים ברציפות ואח"כ פעמיים לשבוע). איני יכול ליעץ לך פרטנית כי לא בדקתי אותך. עלייך לשאול את הרופא שהמליץ על הטיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי