מדבקות אוורל 50

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/05/2015 | 12:12 | מאת: מדבקונת

לפני כ 3 שבועות התחלתי בטיפול של מדבקות אוורל אני ב 49 , והמחזור הפסיק לפני כחצי שנה, מאז שהחלתי להשתמש במדבקות , אני נפוח ויש לי בטן של אשה לפני מחזור בתחילת החודש עליי ליטול גם כדורים אגיסטן, למשך 10 ימים האם תופעת הנפיחות תסתיים, או שמה תמשך כל זמן שאני נוטלת את המדבקות תודה

מדבקונת שלום ותודה על שאלתך. מדובר בתופעות החולפות לרוב עם השימוש. לא נראה שזה המקרה וכדאי לשקול שינוי בטיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי